dimarts, 17 de maig del 2011

Dijous al Pati de l’Abadia, acte de final de campanya!

ERC-Breda farà aquest dijous al vespre el seu acte de final de campanya per les eleccions municipals de diumenge. Serà a les 20:15 hores al Pati de l’Abadia, un lloc especial per la candidatura perquè és un racó simbòlic del poble que cal potenciar. L’acte comptarà amb parlaments d’alguns dels membres de la candidatura i algunes sorpreses més. Al final de l’acte, es servirà pa amb tomàquet i embotit per a tots els assistents. En cas de pluja, el míting es traslladarà a la Sala Polivalent del Centre Cívic.

ERC-Breda tancarà d’aquesta manera una campanya molt intensa. Durant aquests dies, la formació ha tingut obert cada dia un local de campanya perquè els vilatans poguessin acostar-s’hi i consultar el programa o fer suggeriments per millorar el poble. A més, Esquerra també ha sigut present per tercer any consecutiu a la Fira d’Entitats.

A banda d’això, ERC-Breda ha passat casa per casa diversos fulls informatius sobre alguns temes que la candidatura ha considerat necessari que coneguessin tots els vilatans, com per exemple la negativa de CiU i Tots per Breda a fer un debat electoral o la situació econòmica actual de l’Ajuntament i les propostes d’Esquerra per reduir el deute municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada