divendres, 20 de maig del 2011

ERC-Breda fa un crit a la il·lusió i l’esperança en el seu míting de final de campanya

Esquerra Republicana de Catalunya-Breda va celebrar ahir dijous el seu míting de final de campanya al Pati de l’Abadia, un espai especial per la formació perquè representa un dels llocs simbòlics del poble que cal potenciar. Davant de més de 100 persones que omplien la plaça, Esquerra va fer un crit a l’esperança i la il·lusió i va instar els assistents a mobilitzar-se diumenge per fer realitat el canvi a l’Ajuntament.

La primera intervenció va ser de la membre més gran de la candidatura, Genisa Plana, que va explicar el seu vincle familiar amb Esquerra Republicana i va fer una comparativa de la Breda actual amb la de fa 15 o 20 anys. Daniel Gómez, per la seva banda, va explicar des d’un punt de vista personal com va viure el naixement de la secció local d’ERC al poble i l’evolució d’aquest projecte fins a esdevenir un col·lectiu de 21 persones amb l’objectiu de canviar el poble.

Els números 3 i 4 de la candidatura, Eva Andrés i Pep Amargant, van explicar algunes de les propostes bàsiques de la formació en aspectes com la gestió municipal, la participació ciudadana, el model de poble o la necessitat de disposar d’un Institut-Escola per als nens de 3 a 16 anys. Eva Andrés també va remarcar la idea que "Breda som tots", i va demanar al públic que el diumenge "anessin a votar a la formació que creiessin que mereix la seva confiança".

Andreu Pujol, el número 2 de la llista, es va centrar en els aspectes relacionats amb la promoció turística i comercial de Breda. Pujol va remarcar la necessitat de crear “la marca Breda”, i d’apostar per una política molt més decidida de promoció del poble, amb la creació de fires comercials, la revitalització del mercat o la facilitat en els tràmits administratius per obrir nous establiments.

Per últim, el candidat a l’alcaldia Dídac Manresa va fer un discurs optimista on va demanar als assistents que diumenge “vagin a votar amb la il·lusió de saber que Breda pot fer un gran pas endavant”. Manresa va prometre entrega, treball i esforç els propers 4 anys i va agrair totes les mostres de suport que ha rebut la formació al llarg d’aquests 15 dies de campanya.

Us adjuntem també l'últim vídeo de campanya:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada