dimarts, 10 de maig del 2011

No hi haurà debat electoral a Breda

Els grups municipals de Convergència i Unió i Tots per Breda han rebutjat la proposta de debat electoral que va fer ERC-Breda el passat 26 d’abril. Mitjançant una carta, els republicans van llançar aquesta proposta que hauria servit perquè els vilatans coneguessin de primera mà les propostes de cadascun dels partits que es presenten a les eleccions.

ERC-Breda ha rebut la resposta negativa dels dos partits de l’equip de govern, que al·leguen entre d’altres coses que “no és una prioritat per a ells i que ja tenen la campanya planificada”. 

ERC-Breda lamenta que no s’hagi pogut celebrar aquest debat, que hauria sigut el primer a la història de Breda i que hauria servit perquè tots els vilatans coneguessin les idees de futur que plantegen les diferents formacions. A més, recorden que durant l’acte de presentació de la candidatura de CiU, l’alcaldable Jordi Iglesias va qüestionar la situació econòmica del poble que va fer ERC-Breda, i asseguren que el debat hauria sigut una bona ocasió per poder contrastar els números.

Tot i això, els republicans asseguren que continuaran treballant perquè tots els vilatans puguin conèixer amb el màxim detall les propostes que fan els seus representants polítics, i per fer que l’opinió de tothom sigui tinguda en compte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada