dilluns, 2 de maig del 2011

Més de 100 persones a la presentació de la candidatura d’ERC-Breda per les eleccions municipals

ERC-Breda va presentar divendres al vespre la seva candidatura per a les eleccions municipals. Més de 100 persones van omplir la Sala Polivalent del Centre Cívic per conèixer el nom de les 21 persones que integraran la llista encapçalada per Dídac Manresa.

Pere Anglisano, un vilatà que no forma part de la llista, va ser l’encarregat de fer la presentació de l’acte. Anglisano va assegurar que fa temps que confia en el projecte d’Esquerra, sobretot perquè “està format per persones que estimen Breda”. D’aquesta manera, va expressar el seu suport públic a la candidatura que vol portar un canvi a l’Ajuntament. 

Posteriorment, van intervenir els cinc primers membres de la llista. Núria Marès, que ocupa la cinquena posició, va posar èmfasi en la necessitat de gestionar els recursos de l’Ajuntament tenint sempre present “que són diners de tots”. En aquest sentit, va recordar que ERC-Breda eliminarà despeses innecessàries, com ara la quantitat que es destina a dietes de regidors i alts càrrecs. 

El número 4 de la candidatura, Pep Amargant, va recordar que la candidatura no està formada per polítics, sinó per persones que tenen l’únic objectiu de treballar pel poble. En l’aspecte comercial i turístic, va insistir en la necessitat de donar un nou impuls per incentivar la obertura de nous comerços, a més de tornar a situar Breda al mapa. 

La tercera de la llista, Eva Andrés, va fer un discurs en clau personal i va explicar els motius que la van dur a integrar-se al projecte. Tal i com va afirmar: “Quan em vaig preguntar si Breda està on es mereix, la meva resposta va ser clara: No”. Andrés va demanar al públic assistent que “fes un pas endavant i posés el seu granet de sorra, perquè només així es poden construir muntanyes”. 

Andreu Pujol, el segon de la candidatura d’ERC-Breda, va defugir els enfrontaments personals que s’han viscut els darrers anys al poble. Va assegurar que “no entraran en aquesta mena de disputes”, sinó que només seran a l’Ajuntament per parlar de política. “Qui estima el poble no el divideix i el confronta, sinó que l'uneix i el cohesiona”, va sentenciar. 

Per últim, el candidat a l’alcaldia de Breda Dídac Manresa va fer un repàs a la feina feta per ERC-Breda des del novembre del 2007. A més, va manifestar la necessitat de canvi després de 20 anys de govern de CiU amb només un parèntesi de 20 anys. Manresa va situar la il·lusió com a motor de canvis, i va demanar confiança en el projecte que portarà el canvi al poble. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada