dimecres, 27 d’abril del 2011

ERC-Breda proposa un debat a la resta de partits

Esquerra Republicana de Catalunya-Breda ha llençat una de les seves propostes per aquesta campanya electoral. Amb una carta enviada a la resta de candidats, els republicans han proposat celebrar un debat electoral amb les quatre forces polítiques que es presenten a les eleccions.

Segons explica la carta enviada per ERC-Breda, l’objectiu d’aquesta proposta és “afavorir l’exposició i el contrast d’idees i models de poble”. A més, asseguren que seria un acte molt positiu pels vilatans, perquè “permetrà conèixer de primera mà quines propostes presenten cadascun dels partits”, i seria la primera vegada que es faria un acte d’aquestes característiques al poble.

ERC-Breda s’ha posat a la disposició de la resta de partits per celebrar una reunió conjunta i decidir la millor data per la celebració del debat, així com el moderador i la selecció de temes que es tractaran. Els republicans esperaran ara una resposta de la resta de partits, i confia que acceptin una proposta que consideren “un exercici de salut democràtica”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada